Välj sidohängda fönster med hög kvalitet till huset

28 december 2021 jonas olsson

När det är dags att snygga till hemmet så får man hoppas att du på allvar funderar på sidohängda fönster. Dessa hantverksmirakel av endast det bästa materialet sparar på energin och gör ljuset mer intensivt så ditt hus kommer skina upp och ge dig det där extra solljuset alla i Skandinavien hungrar efter.

Sätta upp sidohängda fönster gjorde men redan på 1500-talet. Du vet vad man säger, det man gör mycket blir man bra på så du kan tänka dig hur bra vi i Norden har blivit på att designa sidohängda fönster.

Ett skandinaviskt klimat ställer höga krav på sidohängda fönster, de måste tåla hög luftfuktighet och vilda temperatursvängningar. Därför används det bästa materialet från tallar i Estland och högkvalitativa komponenter som lås och handtag från Sverige och Danmark.

Och allt konstrueras till ditt nya sidohängda fönster av en erfaren byggare som mycket väl vet vad för påfrestningar ett fönster får stå ut med i Skandinavien. Att kvaliteten tas på allvar vore att underdriva och därför kommer du också få tio års garanti på ditt nya fönster.

 

image

 

Olika utföranden beroende på hus och önskemål 

Sidohängda fönster kan komma i många olika utföranden och storlekar. Du har säkert andra önskemål än din granne och det beror kanske på att era hus säkret har olika form och storlek. Ta en titt och beställ ditt nya fönster idag: https://klarfonster.se/fonster/sidohangda-fonster

Du kommer erbjudas ett bra pris och du kommer garanteras hög kvalitet och snabb leverans när du beställer ditt nya sidohängda fönster.

Det kan vara ganska skönt att installera något till huset själv, man mår lite bättre och fönstret sitter lite snyggare när man satt upp det själv. Men om du vill få det gjort av proffsen så står de givetvis till tjänst så surfa in idag eller ring och beställ dina nya sidohängda fönster.