Fräscha upp med fasadmålning i Göteborg

30 april 2022 jonas olsson

editorial

Har du drömvillan i Göteborg stad, då vill du säkert leva upp till det och ha ett hem som ser fint ut. Fördelarna i Göteborg är att de dömer inte. Där har man världens chans att träffa goa och glada gummor och gubbar. Vare sig det är i stan, eller längs promenaden i Hisingen. Trots det kan man vilja att det ser bra ut, att man inte har en fasad som ser trött och sliten ut efter färgen som lossnar allt mer och mer. 

Man kan få hjälp av https://www.gemab.eu/maleritjanster/privat/fasadmalning och göra en fasadmålning i Göteborg. De tar hand om hela alltet från start till mål. Din fasad som tidigare såg trött och sliten ut, kommer få sig ett rejält lyft och kommer se modern och fräsch ut igen. Vänd dig till en målare för att få en offert på vad arbetet kan tänkas kosta. Det lönar sig att fräscha upp fasaden. 

 

fasadmålning göteborg

Fasaden blir dagligen utsatt

Fasaden håller inte samma skick hela tiden, den utsätts dagligen för slitage. Det är solljus, regn, vind, snö och allt annat väder. För att hålla fasaden bra behöver man ta hand om den. Beroende på vilken sida av huset man talar om så håller sig målningen upp emot 10 till 15 år. Sydväggen bör man måla om vart sjätte år för att hålla skicket så som man vill ha det, men givetvis spelar det även roll var man bor i landet och vilken färg man väljer. 

Fördelarna är att när du anlitar en professionell målare, då blir det ordentligt gjort. Chanserna att det håller sig längre är mycket större och då behöver du ju inte göra om det snart igen. Erfarna målare kommer ut och gör jobbet från grunden. Behövs den gamla färgen skrapas bort är även det något de gör. De ser till att du får en färg du är nöjd med.