Boka ett bud för dina secondhand köp

16 oktober 2019 admin

Nu är hösten över oss och många vänder sig åter inåt igen, in i stugan, in i garderoben och in i skåpen där hemma. Förändringens finger rycker i många och man ser sig omkring där hemma. Det här med att handla till sitt hem gör de allra flesta. Ibland är varan så stor att du inte lyckas frakta hem det på egen hand. Många handlare erbjuder transporter av det du köper. I många lägen räcker det med att du har en skärm där du kan klicka hem det du vill ha och sedan kommer någon till dörren med din vara. 

 

 

Låt inte storleken avgöra köpet

 

Men det har blivit allt mer vanligt att vi ser oss om efter begagnade saker. Inte bara ur miljösynpunkt utan för att det finns så mycket mer att välja mellan. I butikerna finns det nya och moderna, men du kanske hellre föredrar det som såldes i butikerna för tio år sedan? Man kan till och med köpa ett begagnat kök. Eller varför  inte ett nytt matsalsbord med åtta tillhörande stolar som ser oanvända ut? Den där bokhyllan hade passat fint i vardagsrummet… 

 

Inga transportbehov som inte går att lösa

 

Kort och gott, du köper och nu ska det hem. Har du varken lastbil eller skåpbil – boka ett bud. Det är inte svårt att finna någon som kör mot betalning, men här finns det ganska mycket att tänka på. Ta inte vem som helst, du vill såklart att din vara ska färdas tryggt och professionellt. Kanske har du en ”annorlunda” transport där du har svårt att finna rätt typ av bud. Kanske behöver du en värmetransport för din produkt? På exempelvis https://www.kungsbud.se/ anser de att det inte finns några transportbehov som inte går att lösa. Har du ett unikt behov så får du en unik lösning.